Proverena zarada

уторак, 16. септембар 2008.

Laka i sigurna zarada bez ulaganja!!!

Razmisljao sam o ovim kladionicama i skapirao da postoji mnogo laksi nacin da dodjete do SIGURNE zarade. Ovako sam i ja poceo, s tim sto ne smem da vam prikazujem moje sajtove koji su ZABRANJENI od strane GOOGLA. Sa strane sam postavio moj novi projekat koji je funny sadrzaja, i nadam se da cu makar upola biti uspesan kao u adultu. Kada sam ja pocinjao, bilo je puno lakse, a bilo je to pre 5 godina, jer jos nije bilo to toliko rasprostranjeno. Ali i sada sa malo vise truda moze se doci do pristojne zarade. Najlaksi nacin za pocetnike je zarada klikanjem. U pocetku se malo zaradjuje, ali kasnije, kada tu zaradu iskoristite za kupovinu REFova i unapredjivnja clanstava (to cu vam objasniti u nekom drugom postu) zarada je ogranicena samo vasom zeljom. Bukvalno koliko vi zelite da zaradite (naravno nemojte bas da mastate o milionima, ali par hiljada dolara mesecno su savim normalni u ovom poslu).
Sada znam sta vam pada napamet: Nemoguca je zarada preko neta i sta ja trazim ovde ako vec zaradjujem toliko!!!
E, moguce je!!! A razlog sto sam ja ovde i zbog cega zelim da i vi zaradite je taj da mi je zivot do pre jedno 5-6 godina bio u haosu (mada je to mala rec). Bio sam bez para, naravno i bez posla jer nisam hteo da radim za nekog smrada od privatnika i to za neku sicu koju mogu da popijem i pojedem za jedan dan. Sada imam zelju da podelim iskustva sa vama i da vama omogucim da osetite tu radost kada vam stigne prvi cek (opis je neverovatan, a na prvom ceku je bilo 6$ i jos uvek cuvam kopiju tog ceka). Sada su cekovi i racuni..... videcete za jedno pola godine ako me pratite!!
Pa da pocnemo:
Morate se drzati jednog jedinog pravila koje vlada na netu, a to je NE VARAJTE DRUGE JER CE VAM SE SVE VRATITI VISESTRUKO!!!
Plan je sledeci:
1) Klikanjem dodjete do neke zarade (sa strane cu postaviti linkove preko kojih ce te se registrvati i koji sigurno isplacuju) i naravno otvorite racun preko internet banaka prema koimaj cu takodje postaviti link!!!
2) Nastavljate s klikanjem, ali deo zarade iskoristite za prelazak na visi nivo clanstva (tu dobijate vise reklama za klikanje i naravno vecu zaradu)!!!
3) Svo svoje slobodno vreme ulozite u proucavanju HTML i CSS jezika (ovo radite kako bi ste deo novca koji zaradite ulozili u vlastiti domen i zakup hotsta, i bili spremni za izradu svoje vlastite stranice SAJTA koj vam moze doneti neuporedivo vise novca nego klikanje ili slicno)!!!
4) Nastavicemo kada dostignete zaradu klikanjem. Linkovi su sa strane, pod naslovom Zarada!!!
Registrujte se i budite uporni. Od kladionice dignite ruke, ja sam se trudio da je provalim, ali nije islo i milsim da je ne moguce doci do para preko nje!!!

1 коментар:

Анониман је рекао...

Pozdrav
Procitao sam ovaj tvoj tekst i zainteresovao si me moram da priznam.imam jedno pitanje i ako nije problem odgovori mi

dali ove net banke alterpay naplacuju nesto i dali je to besplatno ili ne otvaranje,odrzavanje racuna i kako ide isplata za srbiju.
unapred hvala
odgovor posalji na
DAXER@KALIK.NET